Ongecategoriseerd

De toolkit van Pieter-Jan Mollie

Pieter-Jan Mollie mag in 2017 de spits afbijten van onze nieuwe reeks. Om de ervaring van Starterskit Ondernemen te verbeteren, gaan we vanaf nu de toolkits van professionals uitlichten. Zo weet je wat de mensen in je sector vaak gebruiken. Vandaag is dat Pieter-Jan Mollie, freelance marketeer, copywriter en social media coach. Welke tools gebruikt hij in het dagelijkse leven? Ontdek het hieronder. Alle titels zijn aanklikbaar zodat je de tool kan ontdekken. 

1. Spark
Lang gezocht naar een goede e-mail client. Spark beantwoordt al mijn wensen. Eenvoudig, handig en ultrasnel. Bovendien een knap design en toffe app. Aanrader!

2. Daylite
Het CRM-programma dat ik dagdagelijks gebruik. Handige overview van projecten, ondersteund met duidelijke iPhone-app. Ook een perfecte integratie van time tracking, e-mail en iCloud.

3. Smartmockups
Handige, snelle manier om grafisch werk of bepaalde projecten/websites snel en professioneel voor te stellen. Eenvoudig drag&drop systeem. Exporteren in uitmuntende kwaliteit.

4. Google Analytics
Onmisbaar om al m’n klanten op de (online) voet te volgen. Letterlijk. Rapporten exporteren maakt alles makkelijk en toegankelijk. Handige app beschikbaar!

5. Opera Neon
Nieuwste browser met een deftige ‘future’-pijler. Handig, snel en futuristisch dus. Doet wat het moet doen en focust (eindelijk) op de essentie. Opzoekwerk sneller klaar. Werk sneller klaar.

 

Pieter-Jan Mollie, eigenaar van Thinkedge. Passie voor social media, marketing en copywriting. Verslaafd aan alles wat online, futuristisch of technologie is.

 

Oliver Op de Beeck

Digitaal passioneel. Zaakvoerder van Kreatix.be

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close
Close