Wij maken bedrijven klaar voor de toekomst door ze te helpen het beste uit zichzelf te halen.

Bezoek de website

Jeroen Persyn helpt uw bedrijf graag verder met uw (online) marketing, sociale media, SEO en SEA. Advies en ondersteuning.

Bezoek de website

KNEET is een full-service digitaal agentschap voor de huidige markt. Het werkt samen met haar klanten om hun einddoel te vereenvoudigen met marketing planning, content creatie en alles om uw bedrijf digitaal te lanceren.

Bezoek de website

Wij maken website’s voor ondernemers.

Bezoek de website

Jong en dynamisch foto-, film- en productiebedrijfje gefocust op online video en marketing.

Bezoek de website

Trive is een slimme administratietool voor freelancers en kleine bedrijven. Met Trive beheer je al je documenten snel en eenvoudig online. Zo heb je altijd zicht op je financiële gegevens, je administratie blijft up-to-date en zoekgeraakte documenten behoren tot het verleden. Meer weten? Bezoek https://trive.io of contacteer ons op hello@trive.io

Bezoek de website

Root is een online marketing en design bureau dat kmo’s de nodige digitale duw in de rug geeft. Van het strategische denkwerk, frisse branding, websites en volledig uitgewerkte online communicatie. Afhankelijk van wat een kmo nodig heeft ondersteunen we met een volledig pakket of met iets specifiek.

Bezoek de website

Foodtruckbestellen.be is een online boekingsplatform waarmee je snel & eenvoudig de perfecte foodtruck voor je feest kan vinden & boeken.

Bezoek de website

Ik ben een freelance web developer en web designer die websites, webshops, webapplicaties en SEO/SEA op maat ontwikkelt voor iedereen. Iedereen die een professioneel product wenst kan bij mij terecht. Naast het ontwikkelen van uw website of webshop voorzie ik samen met een team social media en zoekmachine campagnes op maat om uw website naar het hoogste niveau te brengen.
Voor vragen kan u mij altijd contacteren.

Tel: (+32) 0495 88 01 05
Mail: contact@kristofdv.be

Bezoek de website

www.freelance.vlaanderen ondersteunt zelfstandige professionals in Vlaanderen met raad en daad.

Bezoek de website

Pareto HR is een jong dynamisch HR-bureau dat zich specialiseert in recruitment, onboarding en screening.

Bezoek de website

De bedrijfsleiding ziet een betekenisvolle, adresseerbare opportuniteit in de disruptie van de vaak lome en verankerde standaard Belgische financiële dienstverlening binnen het segment belastingadvies en boekhouddiensten. Langs het verlenen van in-depth kennis en intense betrokkenheid in de activiteiten van iedere klant … naar onze ervaring een gat in de markt, hopen we deze wederzijdse bekommernis een antwoord te bieden.

Bezoek de website

Jonge ondernemers profiteren bij Netwerkers van de spontane hulp van ervaren ondernemers. Omgekeerd heb je als jonge ondernemer veel meer voeling met bv technologie, waardoor anderen van u kunnen leren. De sfeer is heel gemoedelijk, elkaar beter maken staat centraal.

Bezoek de website

Een jonge, creatieve onderneming die zich inzet om van elke belangrijke gebeurtenis in het leven een evenement te maken waarvan u zelf kan genieten als eregast. Men kan bij ons terecht voor babyshowers- en borrels, doopfeesten, communiefeesten , verjaardagen, familiefeesten, vrijgezellenfeesten,… Naast de organisatie evenementen van A tot Z , verhuren wij ook XL gezelschapsspelen en staan wij ook bekend als desserten cateraar en aanbieder van gepersonaliseerde taarten.

Bezoek de website

Televentas is een contact- en servicecenter dat zich focust op (telefonische) outbound activiteiten. De meerwaarde van menselijk contact met een proactieve attitude, wordt in het gedigitaliseerde tijdperk van vandaag zwaar onderschat wanneer men spreekt over ‘commerciële opportuniteiten’.

Bezoek de website

Respux is een eenmanszaak van Yentl Geldmeyer.
Respux bouwt niet alleen betaalbare websites, maar analyseert en optimaliseert ook je huidige website.
Wil je beginnen met online marketing (SEO, SEA, social media adv… )? Respux helpt je met het opzetten van jouw sociale media kanalen en daarbij horende strategie & doelstellingen.

Bezoek de website

De place-to-be voor websites, webshops,
ticketing-systemen, … Voor ondernemers, evenementen en verenigingen!

Bezoek de website

TechBooster helpt jonge ondernemingen bij de opzet van IT applicaties door de snelheid te verhogen en de kostprijs te verlagen. Hierbij is het succes van de klant belangrijker dan de winst. Iedereen kan bij TechBooster terecht voor gratis advies en strategiebepaling. Samen bekijken we wat de meest optimale en goedkope oplossing is voor de wensen van de klant. TechBooster is een “next-gen” software development bedrijf dat zich richt op early stage starters met grote ideeën en laag kapitaal.

Bezoek de website

 

Hello!Guys is een Video Marketing Bedrijf uit Antwerpen gespecialiseerd in het eenvoudig uitleggen van producten en/of diensten. Wij geloven dat elke boodschap zo simpel kan klinken als “hello” om de juiste resultaten te behalen.

Bezoek de website

Thuis ook door alles afgeleid wanneer je werkt? Of heb je nood aan een babbel met collega zelfstandigen tijdens een werkdag? Boek op onze website je free trial bij de leukste coworking space van Antwerpen! Gemaakt voor de starter. 24/7 en super flexibel!

Bezoek de website

Huur-Recht.be is een initiatief van twee ondernemende advocaten uit Antwerpen. Griffin Verept en Rik Wens ondervinden uit de praktijk dat rechtzoekenden meer en meer zelf op zoek gaan naar informatie, maar tegelijk nog steeds worden geconfronteerd met ontoereikende bronnen en een hoogdrempelige rechtshulp.

Bezoek de website

Castart is een kledingmerk opgericht door 2 broers uit Antwerpen. Het focust zich op breigoed, pulls, hemden & T-shirts. Met hun merk proberen Dries & Michiel Somers om de Castart in mannen te triggeren door uiting van hun kledij keuze. Dit zullen ze doen door op een kwalitatieve manier iedereen met subtiele doch krachtige kleurenvlakken uniek te maken.

Bezoek de website

 

Revaio is een creatief MVO-bureau met specialisatie in technische marketing. Naast marketing zijn we all-round. Je kunt bij ons terecht voor SEO-, SEA, SMM-, MVO-, contentwerkzaamheden en nog veel meer.

Bezoek de website